پزشکی و سلامت

چه کسانی با سرعت بیشتری به بحران ها پاسخ می دهند

تیمی از محققان دانشگاه کارنگی ملون و دانشگاه ییل دریافتند که در زمان بحران گروههای بزرگتر در مقایسه با گروههای کوچکتر تمایل کمتری به واکنش نشان دادن دارند زیرا اطلاعات نادرست می توانست مانع عکس العمل سریع در این گونه شرایط شود. این محققان در مقاله خود که در ژورنال Proceedings of the Royal Society A منتشر شده است تصمیم می گیرند آزمایشاتی را بر روی داوطلبان در یک بحران شبیه سازی شده انجام دهدند و بفهمند که چگونه آنها خودشان را تخلیه می کنند.

رویدادهایی که بر تعداد زیادی از مردم تأثیر منفی می گذارد بحران نامیده می شوند و افراد درگیر در این گونه رویداد میبایست تصمیم درستی در مورد بهترین راه حمایت از خود و دیگران در مقابل تهدیدات احتمالی بگیرند. چنین تهدیداتی می تواند فیزیکی باشد مانند بیماری همه گیری که ما در حال حاضر تجربه می کنیم و یا مواردی مانند سقوط بازار سهام.

در هر صورت، افراد درگیر در یک بحران معمولاً هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه چه کاری باید انجام دهند مجبورند به اطلاعات یا رفتار دیگران اعتماد کنند. محققان در تلاشند اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی تصمیم گیری و انواع رفتار افراد در هنگام بحران کسب کنند.

چه کسانی با سرعت بیشتری عکس العمل به بحران ها پاسخ می دهند تصمیم اطلاعات محققان

در این تحقیق 2480 داوطلب ثبت نام کردند که آنها به 108 تیم در اندازه های مختلف تقسیم شدند و از هر تیم خواسته شد که در سناریوی فاجعه مجازی، تصمیم بگیرند که چه زمانی نیاز به تخلیه انرژی دارند. هرکدام از تیم ها یک لیدر که اطلاعات بیشتری در مورد جزئیات بحران می دانست و به عنوان “متخصص” در مورد چگونگی برخورد موثر با آن عمل می کرد داشتند.

محققان ارتباطات با شبکه های اجتماعی که بطور خودبخودی شکل گرفته بودند را نیز تحت نظارت داشتند، زیرا افراد در تیم ها با یکدیگر صحبت و به یکدیگر نظرات و توصیه هایی می دادند.

محققان پس از تجزیه و تحلیل رفتار همه گروه ها دریافتند که گروه های بزرگتر برای عکس العمل به این بحران مدت زمان بیشتری را صرف می کنند و در برخی موارد به روش هایی پاسخ دادند که در برخورد با اوضاع مفید یا مناسب نبوند. آنها دریافتند که این رفتار به دلیل تمایل برخی از افراد گروه برای بی اعتبار کردن اطلاعات مفید از طرف متخصص و شروع شایعاتی که غالباً مبتنی بر واقعیت نبوده اند.

پخش چنین اطلاعاتی منجر به بی احتیاطی و تحریک افرادی که به هیچ وجه کار بدی انجام نمی دادند شد زیرا آنها نمی توانستند تصمیم بگیرند که چه کاری باید انجام دهند.

 

منبع: phys

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا