تلفن هوشمند

معرفی و جعبه‌گشایی گوشی هواوی Y9a؛ یک میان‌رده هیجان‌انگیز

هواوی میان رده جدیدی به نام Y9a را به بازار کشورمان وارد کرده  که مشخصات جالبی دارد. این تلفن به جای استفاده از چیپ ست کرین، با چیپست MediaTek G80 همراه با 8 گیگابایت رم همراه است. دوربین اصلی این گوشی 64 مگاپیکسل است. همچنین اگر به این‌ها نمایشگر بدون ناچ و حفره و سوپرشارژر ۴۰ واتی درون جعبه را نیز اضافه کنید متوجه می‌شوید که هواوی Y9a چه پکیج هیجان‌انیگزی است. در ادامه با نگاه نزدیک نبض دیجیتال همراه باشید.

هواوی Y9a با طراحی زیبا و جوان‌پسندی به بازار آمده که نحوه قرارگیری ماژول دایره‌ای شکل دوربین ۴ گانه آن، ناخودآگاه ذهن‌ها را به سمت هواوی میت ۳۰ پرو می‌کشاند. قاب پشتی و فریم از جنس پلاستیکی هستند، اما رنگ سیاه نیمه‌شب با بازتاب نور خاصی که دارد، آن را به یک گوشی جذاب تبدیل می‌کند. هواوی در بخش طراحی، دو نکته دیگر را نیز رعایت کرده به عقیده من باید به یک استاندارد تبدیل شوند. اولیش تعبیه حسگر اثر انگشت روی لبه راست گوشی است که هم سرعت بسیار بالایی دارد و هم در مکان مناسبی قرار گرفته. مورد دوم نیز حضور جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری است که هنوز نمی‌دانم چرا دیگر جایی در گوشی‌های هوشمند ندارد.

سخت‌افزار به کار رفته در هواوی Y9a نیز هم عجیب است و هم در این بازه قیمتی پدیده‌ای نادر. عجیب از این جهت که هواوی چیپست مدیاتک G80 را به چیپست کرین (احتمالا ۸۱۰) ترجیح داده و نادر از این جهت که رم آن ۸ گیگابایت است که در این رنج قیمتی (۸ میلیون تومان) کم‌پیداست. طی این چند روزی که با گوشی کار می‌کردم، هیچ نشانی از لگ و تاخیر در اجرای برنامه‌ها مشاهده نکردم، اما طبیعتا برای بررسی بیشتر این موضوع باید تا انتشار بررسی کامل منتظر بمانید.

نمایشگر گوشی هواوی Y9a از نوع IPS LCD با ابعاد ۶.۶۳ اینچی بوده و به جز یک چانه کوچک در بخش پایینی، حاشیه‌های به نسبت کمی دارد. هواوی می‌گوید نسبت نمایشگر به بدنه به عدد ۹۲ درصد می‌رسد. با این حال بهره‌مندی از رزولوشن ۱۰۸۰ درد ۲۴۰۰ و پنل باکیفیت و از همه مهم‌تر نبود هیچ گونه ناچ یا حفره‌ای، تجربه محتوا را بسیار دلچسب می‌کند.

نرم‌افزار هم مطابق با گوشی‌های دو سال اخیر هواوی است. اندروید ۱۰ و رابط کاربری EMUI 10 تمامی ویژگی‌های اندروید را دارد به جز سرویس‌های موبایل گوگل. هواوی جای خالی GMS را با HMS پر کرده و سعی داشته با تکیه بر سرویس‌های موبایل خودش، خلاء به وجود آمده را پر کند. پیش از این نیز با HMS برخورد داشته‌ام، اما نتیجه‌گیری را به بررسی کامل موکول می‌کنم.

دوربین‌ها نیز به ترتیب از مهم‌ترین به کم اهمیت‌ترین شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دو دوربین ماکرو و عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی می‌شوند. دوربین سلفی نیز به صورت پاپ‌آپ از درون بدنه بیرون می‌جهد و ۱۶ مگاپیکسلی هم هست. دوربین اصلی عکس‌های خوب با جزئیات و کنتراست مناسب می‌گیرد، اما همین گزاره را نمی‌توان برای ۳ دوربین دیگر به کار برد. البته در بررسی کامل به صورت دقیق هر ۴ دوربین را بررسی خواهیم کرد.

نکته مهم بعدی در رابطه با هواوی Y9a، حضور سوپرشارژر ۴۰ واتی درون جعبه است که به گفته خود هواوی می‌تواند گوشی را در ۳۰ دقیقه تا ۷۰ درصد شارژ کند. در نتیجه اگر به هر دلیلی باتری ۴۲۰۰ میلی‌آمپر ساعتی هواوی Y9a کفاف کار شما را نداد، به سادگی می‌توانید آن را شارژ کنید.

در کل می‌توان گفت هواوی Y9a یک گوشی میان‌رده هیجان‌انگیز است که ترکیب مناسبی از سخت‌افزار و نرم‌افزار را به یک قیمت معقول در اختیار کاربران قرار می‌دهد. البته سوال در رابطه با این گوشی زیاد است که در بررسی کامل به آن‌ها پاسخ خواهیم داد. شما هم اگر در رابطه با هواوی Y9a سوالی دارید، حتما در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

با ما در تلگرام در ارتباط باشید.

بیشتر بخوانید:

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا