باستان شناسان یک شهر باستانی را در مصر کشف کردند
باستان شناسان مصری یک شهر گمشده 3000 ساله را کشف کردند که دارای خانه های خشتی گلی با مصنوعات و وسایل مربوط به دوران فراعنه است.
در ادامه با نبض دیجیتال همراه شوید.
باستان شناس برجسته زاهی هواس گفت: این شهر در استان جنوبی لوکسور کشف شده و قدمت آن به دوره ای طلایی از مصر باستان یعنی دوره پادشاه آمنهوتپ سوم سلسله هجدهم برمی گردد.
زاهی هواس روز پنجشنبه در بیانیه ای گفت: این شهر که در کرانه غربی رود نیل ساخته شده است، بزرگترین شهرک اداری و صنعتی امپراتوری فراعنه بوده است.
سال گذشته باستان شناسان به منظور پیدا کردن معبد مرده پادشاه توتانخامون شروع به حفاری در این منطقه کردند. با این وجود طی چند هفته، باستان شناسان سازه هایی از آجر و گل را پیدا کردند که در نهایت معلوم شد که این سازه ها متعلق به یک شهر بزرگ در دروان فوعون بوده است. گفته می شود که در دیوارهای شهر و حتی اتاقها، ظروف باستانی زیادی کشف شده است.
باستان شناسان بر این باورند که لایه های باستان شناسی کشف شده حدود هزاران سال دست نخورده باقی مانده اند.
این شهر تازه کشف شده بین معبد رامسس سوم و کلوسهای آمنهوتپ سوم در کرانه غربی رود نیل در لوکسور واقع شده است. استفاده از این شهر توسط توتانخامون نوه آمنهوتپ سوم و سپس جانشین او ادامه یافته است.
بتسی برایان استاد مصر شناسی در دانشگاه جان هاپکینز گفت که کشف این شهر گمشده از مهمترین یافته های باستان شناسی از زمان مقبره توتانخامون بوده است.
هنگامی که مقبره وی در دره پادشاهان در سال 1922 تقریباً سالم و دست نخورده کشف شد ، پادشاه توت به یک نام محبوب تبدیل شد و به علاقه باستان شناسان برای کشف مصر باستان کمک زیادی کرد.
باستان شناسان همچنین درپوش های سفالی ظروف شراب ، انگشترها ، اسکاراب ها ، سفال های رنگی و ابزارهای ریسندگی و بافندگی را پیدا کرده اند. برخی از آجرهای گلی، نقش های مهر و موم کارتن پادشاه آمنهوتپ III را نشان می دهند.
بیشتر بخوانید:
منبع: phys