فناوری

رکورد فوق العاده اینترنت پر سرعت جهان با 178 ترابایت در ثانیه

سریعترین سرعت اینترنت باورنکردنی در جهان توسط فیبر نوری با پهنای باند 178 ترابیت در هر ثانیه (Tb / s) رکورد زد.این سرعت اینترنت برای بارگیری کامل کل کتابخانه Netflix در کمتر از یک ثانیه کافیست. مهندسان انگلستان و ژاپن روشهای جدیدی را برای بهبود بخشیدن فیبرهای نوری ایجاد کرده اند و پهنای باند های وسیع تری را نسبت به معمول فراهم می آورند.

رکورد فوق العاده اینترنت پر سرعت جهان با 178 ترابیت در ثانیه
محققان با توسعه روشهای جدید تعدیل نور قبل از عبور از طریق کابل فیبر نوری، توانستند سرعت اینترنت را تا 178 ترابیت در ثانیه افزایش دهند.

سرعت جدید یک شاهکار دیوانه کننده است. این سرعت 17800 برابر سریعتر از سریعترین اتصالات اینترنت موجود در اختیار مصرف کنندگان است ، 10 گیگابایت در ثانیه در مناطقی مانند ژاپن، ایالات متحده و نیوزیلند. حتی ناسا نمی تواند با 400 گیگابایت در ثانیه ESnet با آن رقابت کند.

همچنین این سرعت خارق العاده توانسته است دستگاه های آزمایشی دیگری را که با سرعت بسیار بالا تولید شده است را همانند گرد و غبار پست سر بگزارد، از جمله تراشه فوتونیک ساخته شده در استرالیا که هنوز هم چند ماه از ساخت آن نگذشته است با سرعت 44 Tb / s، و تقریباً صاحب رکورد قبلی – تیم ژاپنی با 150 Tb / s – بود که این رکورد توانست 20درصد از این سرعت پیشی بگیرد.

رکورد فوق العاده اینترنت پر سرعت جهان با 178 ترابیت در ثانیه
لیدیا گالدینو، محقق برجسته در این مطالعه

Lidia Galdino محقق برجسته این تحقیقات میگوید:در حالی که اتصال فعلی مرکز داده های ابر کامپیوتری قادر به انتقال حداکثر 35 ترابیت در ثانیه است، ما در حال کار با فن آوری های جدید هستیم که از زیرساخت های موجود با بهره وری بیشتری استفاده می کنند، با این روش جدید و کار بر روی پهنای باند فیبر های نوری میتوان سرعت زیر بنای جهانی را به 178ترابایت بر ثانیه ارتقا داد.

برای دستیابی به این سرعت ها، مهندسین دانشگاه کالج لندن (UCL)، Xtera و KDDI Research فناوری های جدیدی را تولید کردند تا در اصل اطلاعات بیشتری را از طریق زیرساخت های موجود فیبر نوری انتقال بدهند و فراتر از این سرعت های موجود گام بردارند.

در حال حاضر اکثر آنها از پهنای باند حداکثر 4.5 کیلو هرتز برخوردار هستند و برخی از فناوری های جدید به 9 گیگاهرتز نزدیک می شوند. با این حال سیستم جدید این تیم این پهنای باند را تا 16.8 THz بالا می برد.محققان برای به دست آوردن این فضای فوق العاده، صورت فلکی جدید هندسی شکل (GS) ایجاد می کنند. اصولاً، اینها الگوهای ترکیبی از سیگنال هستند که فاز، روشنایی و قطبش طول موجها را تغییر می دهند، تا بتوانند اطلاعات بیشتری را در نور قرار دهند بدون اینکه طول موجها با یکدیگر تداخل کنند.

این کار با ترکیب فن آوری های تقویت کننده مختلف موجود در یک سیستم ترکیبی انجام شده است.شاید بهترین خبر این باشد که به دلیل استفاده از کابل های فیبر نوری که در بسیاری از نقاط جهان وجود دارد، این فناوری می تواند به راحتی در زیرساخت های موجود ادغام شود. به جای تعویض مایل ها وکیلومترها کابل، فقط نیاز به ارتقاء سیستم های تقویت کننده که هر 40 تا 100 کیلومتر (25 تا 62 مایل) یا بیشتر ظاهر می شود خواهد بود.

ما را در صفحه اجتماعی تلگرام نبض دیجیتال دنبال نمایید

منبع:newatlas

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا