انرژی و محیط زیست

قله های با شکوه هیمالیا از فضا چگونه است

کانگچنجونگا را نباید دست کم گرفت. نبض دیجیتال قصد دارد حقایقی را در مورد عکس گرفته شده از ایستگاه فضایی بین المللی در این مطلب باز گو کند. نخست باید به جرأت گفت کانگچنجونگا سومین کوه مرتفع زمین با ارتفاع 8 هزار و 500 متر (بیش از 28000 فوت) از سطح زمین واقع در رشته کوه هیمالیا است.

اما از ارتفاع سورئال در فضا، وسعت قله های برجسته آن تقریباً از بین رفته است … تا آنجا که متوجه ابرهایی که این قله ها در حال عبور هستند نمی توان شد.

این عکس باورنکردنی از کانگچنجونگا، که در مرز هند و نپال واقع شده است، توسط خدمه ای که در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) در ماه دسامبر گرفته شده است و بازگو می کند که وقتی که خورشید غروب می کند هیمالیا چگونه از فضا دیده می شود. تنها چند لحظه قبل از اینکه شب پتو تاریکی را روی بزرگترین چیزها روی زمین بپوشاند.

قله های با شکوه کانگچنجونگا در کوه هیمالیا زمین از ایستگاه فضایی بین المللی فضا  چگونه است

در میان هیمالیا، کانگچنجونگا دومین قله بلندی است که تنها به کوه اورست تعظیم می کند که تقریباً از 300 متر از اورست کوتاه تر است و حدود 120 کیلومتر (75 مایل) از کانگچنجونگا در جهت غربی کشیده شده است.

هر دو قله هیمالیا برای اولین بار طی چند سال در دهه 1950 مقایسه شدند، اگرچه کانگچنجونگا هرگز به اندازه اورست مورد بازدید کوهنوردان قرار نگرفته است و در کل فقط صدها صعود برای این قله ثبت شده در حالی که اورست حدود چند هزار صعود داشته است.

قبل از اولین صعود شناخته شده به کانگچنجونگا ، مردم محلی سیکیم به کوهنوردان انگلیسی (جو براون و جورج باند) گفته بودند که در صورت توهین به خدای ساکن در قله ها، نمی توانند به بالای قله صعود کنند.

هیچ کس نمی دانست که تنها چند دهه بعد، بشریت حتی می تواند در بالای این تخت سنگ های بلند اسکی سواری کند و یا در یک ایستگاه فضایی بسیار بلند در فضا می تواند به خانه های خدایان کوچک بنگرد.

منبع: sciencealert

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا