بازی

دانلود جدید ترین نسخه بازی کریکت چند نفره World Cricket Championship 3

بازی کریکت چند نفره World Cricket Championship 3 اکنون با آخرین نسخه در Google Play و App Store برای دانلود قرار گرفت که ویژگی ها و انیمیشن های جدیدی را به بازی افزوده است. قبل از در دسترس قرار دادن آن در فروشگاه های برنامه ، سازندگان Nextwave Multimedia آزمایش بتا WCC 3 را رو این بازی انجام داده و ایرادات آن را رفع کرده اند.

در ادامه با نبض دیجیتال همراه باشید.

طبق گفته این شرکت ، به طور متوسط ​​بیش از چهار میلیون بازیکن روزانه به مدت 49 دقیقه در آزمایش بتا شرکت می کنند. همه بازیکنان می توانند بازی World Cricket Championship 3 را به صورت رایگان از اینجا دانلود کنند.

با این حال ، خریدهای درون برنامه ای برای بازی در حالت های مختلف وجود دارد. کاربران برای شروع بازی باید ثبت نام کنند. بازی کریکت موبایل با تصاویری واقع گرایانه از یک مسابقه کریکت در یک استادیوم همراه است. همچنین کاربران از صداهای مختلف مفسر لذت خواهند برد.

WCC 3 دارای کنترل های جدید ، انیمیشن ها ، حرکات سریع ورزشکاران و کریکت سازهای حرفه ای ، هوش مصنوعی پیشرفته ، حالت کریکت زنان ، یک حالت حرفه ای جامع با بیش از 400 مسابقات ، لیگ های بین المللی و موارد دیگر است.

برای دسترسی به حالت ها ، کاربران باید سکه داشته باشند. سکه ها را می توان با تماشای تبلیغات یا تسطیح در بازی به دست آورد.

World Cricket Championship 3 آخرین نسخه ، ویژگی جدیدی از پیش تعیین شده Player Name را به همراه دارد که گیمرها را قادر می سازد نام تیم های مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

منبع  »  phoneworld

بیشتر بخوانید:

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا