پزشکی و سلامت

نکاتی جالب در مورد سریال دارک ( Dark ) بهترین سریال علمی تخیلی

سریال دارک ( Dark ) یک سریال علمی تخیلی آلمانی است که توسط نتفلیکس تولید شده است. سازندگان این مجموعه “باران بو اودار” و “یانتیه فریز” هستند. ” دارک ” داستان یک چالش فراطبیعی و سفر در زمان بین چند خانواده در یک شهر کوچک در آلمان را پس از ناپدید شدن دو کودک به نمایش می گذارد. در ادامه با نبض دیجیتال همراه باشید.

این سریال علمی تخیلی در بین 250 سریال منتخب تاریخ سایت IMDb، رتبه 56ام را به خود اختصاص داده که نشان از اهمیت ویژه‌ی آن دارد.

نکات جذاب و خواندنی سریال دارک (Dark)

30 نکته‌ی جالب و خواندنی درباره‌ی سریال «دارک» (Dark) را می‌توانید اینجا بخوانید:

1- سریال «دارک» (Dark) اولین سریال آلمانی کمپانی نتفلیکس است.

2- اکثر سکانس‌های جنگلی سریال در منطقه «فارتکنیک‌اکادمی» در حوالی برلین فیلمبرداری شده است. این منطقه در گذشته محل تمرینات نظامی ارتش نازی بوده است.

3- 27 ژوئن 2020 که شروع پخش فصل سوم این سریال است، ‌در سریال به عنوان روز پایان جهان عنوان شده است.

4- قطعه «خداحافظ» از موزیسین آلمانی به نام «آپارات» که در این سریال استفاده شده، پیش‌تر در سریال «برکینگ بد» (Breaking Bad) در قسمت «رویارویی» مورد استفاده قرار گرفته بود.

5- «باران بو اودار» کارگردان و «مکس ویدمان» تهیه‌کننده‌ی این سریال قبلا در فیلم «من چه کسی هستم» (Who Am I) با یکدیگر همکاری کرده بودند.

نکات جذاب و خواندنی سریال دارک (Dark) - باران بو اودار - مکس ویدمان

6- فیلمبرداری این سریال علمی تخیلی در اکتبر 2016 حوالی برلین آغاز شد.

7- «کارینا وایس» و «سیلوستر گروث» در سریال «آلمان 86» (Deutscland 86) نیز با یکدیگر هم‌بازی هستند.

8- در فصل سوم، زمان داستان را می‌توان از ابعاد تصویر فهمید. زمان اصلی فیلم دارای عریض‌ترین ابعاد تصویر است.

9- ارجاعات فراوانی در این سریال به شکلات توئیکس شده است که در آلمان بین 1976 تا 1991 تحت نام تجاری «رایدر» به فروش می‌رسید.

10- صدای تیک تیک ساعت بین سکانس‌های سریال، نشان‌دهنده‌ی تغییر زمان داستان است.

نکات جذاب و خواندنی دارک سریال علمی تخیلی (Dark) - سفر در زمان

11- در فصل سوم سریال هرگاه دوربین در حال حرکت زوم می‌شود، نشان‌دهنده‌ی تغییر دنیا است.

12- در تیتراژ آغازین فصل سوم می‌توان دید که حروف D و R برعکس شده‌اند. این می‌تواند نشانه‌ای برای تغییر مفهوم دوگانه‌ی دنیای داستان سریال باشد.

13- دنیای «مارتا» آینه‌ی دنیای «جوناس» شده است. خانه‌ای که در آن زندگی می‌کند، عینا بازتاب خانه‌ی جوناس در دنیای دیگر است.

14- زخم‌های مینیون‌های «ایوا» براساس دنیایی که در آن وجود دارند، تغییر می‌کنند.

15- روی تی‌شرت یکی از کودکان مرده نوشته‌ای آلمانی حک شده که ترجمه‌اش «ممنون، نه به انرژی اتمی» است. این جمله، شعار جنبش ضداتمی آلمان در دهه‌ی 1980 است.

نکات جذاب و خواندنی دارک (Dark) - شعار جنبش ضداتمی آلمان

16- خانه‌ی خانواده «داپلر» در هر دو دنیا بازتاب پیدا می‌کند.

17- در اکثر قسمت‌های این سریال، در پایان هر قسمت از یک آهنگ خاص استفاده ‌می‌شود که ترانه‌ی آن با داستان آن قسمت ارتباط دارد.

18- لوگوی روی تی‌شرتی که «الریش» آن را دوبار در سریال پوشیده (در رختکن مدرسه همراه با کارتینا و هنگام آزادی از زندان)، متعلق به یک گروه متال سوئدی بنام «موربید» است که مشوق فعالیت‌های آنارشیستی بوده‌اند.

19- روز 12 نوامبر که در فیلم «بازگشت به آینده» نیز روزی مهم است، در اغلب تصمیمات و اقدامات درباره‌ی سفر در زمان از آن نامبرده می‌شود.

20- خالکوبی روی پشت بدن «نواه» که روی تابلوئی در بیمارستان محلی در سال 1986 دیده می‌شود، یک متن باستانی مصری – یونانی درباره‌ی خردورزی است.

نکات جذاب و خواندنی سریال دارک - خالکوبی پشت بدن نواه به زبان مصری یونانی سفر در زمان

21- صدای زنگ تلفن‌ها در این سریال، «واربلینگ» یک زنگ تلفن آمریکایی است. در حالی که صدای زنگ تلفن‌ها در آلمان «بیپ» است.

22- سریال «دارک» (Dark) با خودکشی «میکل» در تاریخ 21 ژوئن 2019 آغاز شد. در فصل اول، «آدام» به «جوناس» می‌گوید که برای شکستن لوپ باید به تاریخ 21 ژوئن 2019 بازگردد. تاریخ آغاز پخش فصل دوم سریال نیز 21 ژوئن 2019 است.

23- «جوناس» اسم لاتین «یانوس» است. «یانوس» الهه‌ی یونانی است که پروردگار درها و راه‌ها است. همانطور که «جوناس» در سریال «دارک» (Dark) این کار را انجام می‌دهد.

24- 33 سال فاصله‌ی زمانی تغییر زمان ( سفر در زمان ) در سریال است. این عدد دقیقا سنی است که عیسی مسیح در آن کشته شد. با این حال آنطور که در انجیل آمده، قربانی شدن مسیح نمی‌تواند جلوی آخرالزمان را بگیرد. همانطور که «میکل» خود را بخاطر گناهان اطرافیانش قربانی کرد.

25- سایت هسته‌ای که در این سریال نمایش داده می‌شود، غیرواقعی است زیرا سایت هسته‌ای برای خنک‌سازی رآکتورها می‌بایست در کنار رودخانه استقرار یابد.

نکات جذاب و خواندنی سریال علمی تخیلی دارک (Dark) - سایت هسته ای

26- سه تصویر بازتاب آینه در تیتراژ آغازین فصل دوم سریال نشان‌دهنده‌ی سه خط زمانی سریال یعنی 2019، 1986 و 1953 است.

27- «آدام» به سایه و «ایوا» به نور تشبیه شده‌اند. آینده‌ی آن‌ها پس از آخرالزمان نیز نتیجه‌ی این تشبیه است. «آدام» تاریک و بارانی و «ایوا» دشتی پر از نور است.

28- حروف آغازین اسم «تانهاوس» یعنی «اچ.جی»، کنایه‌ای به اسم «اچ.جی ولز» است که کتاب «ماشین زمان» را نوشته است.

29- «شارلوت»، «میکل» و «الریش» صندلی‌‌ای روی میز ندارند زیرا آن‌ها در دنیای واقعی وجود ندارند و با دنیای «جوناس» و «مارتا» در ارتباطند.

30- لباس اسکلتی «میکل» ارجاعی به لباس «دانی دارکو» (Donnie Darko) است.

نکات جذاب و خواندنی سریال دارک - لباس اسکلتی میکل - دانی دارکو

منبع  »  Salamcinama

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا