فناوری

چگونه عکس و فیلم‌های یک بار مصرف را در اینستاگرام ارسال کنیم؟ آموزش حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام

ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی بسیار مهم است. بسیاری از افراد ، به ویژه قشر زن‌ها ، نمی‌خواهند عکس و فیلم‌های آنها به صورت عمومی منتشر شود یا در تلفن شخص دیگری ذخیره شود. با این حال ، برخی مواقع به اجبار میبایست عکس یا فیلمی به شخص جدید ازسال شود. در این مطلب چگونگی ارسال عکس و فیلم‌های یک بار مصرف را در اینستاگرام آموزش می‌دهیم.

به عنوان مثال ، شما برای یک کار جدید هستید و برای تکمیل یک فرم باید برای کارفرما یک عکس ارسال کنید. اکنون شما نگران این هستید که هر کسی می‌تواند از این عکس استفاده کند. خوشبختانه ، با ویژگی‌های جدید در رسانه‌های اجتماعی ، می‌توانید عکس و فیلم‌های یک بار مصرف را در اینستاگرام و واتس اپ ارسال کنید.

فیس بوک اخیراً ویژگی پیام یک بار مصرف برای حفظ حریم خصوصی را در WhatsApp راه اندازی کرده است اما این ویژگی مدت‌ها در اینستاگرام در دسترس بوده است. کاربر می‌تواند عکس یا ویدیوی در حال ناپدید شدن را به صورت پیام شخصی یا گروهی ارسال کند. بعد از اینکه شخصی عکس یا ویدیویی را که برای او ارسال کرده‌اید باز می‌کند ، دیگر قابل مشاهده نخواهد بود.

در اینجا مراحلی وجود دارد که باید برای ارسال عکس و فیلم یک بار مصرف در اینستاگرام میبایست دنبال کنید:

  • برنامه Instagram را در تلفن هوشمند خود راه اندازی کنید. اگر در دسترس نیست ، آن را از فروشگاه Google Play یا فروشگاه APP نصب کنید.
  • پس از باز کردن برنامه ، اکنون بر روی گزینه پیام مستقیم (direct) از گوشه بالا سمت راست که در عکس فوق نشان داده شده است ، ضربه بزنید.

چگونه عکس و فیلم‌های یک بار مصرف را در اینستاگرام ارسال کنیم؟ آموزش حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام دایرکت

  • اکنون روی مخاطب یا گروهی از گپ موجود ضربه بزنید یا از لیست مخاطبین اینستاگرام یکی دیگر را انتخاب کنید.

چگونه عکس و فیلم‌های یک بار مصرف را در اینستاگرام ارسال کنیم؟ آموزش حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام چت

  • پنجره گپ کاربر انتخاب شده باز می‌شود. بر روی نماد دوربین که در پایین سمت چپ قرار دارد ضربه بزنید.

  • اکنون می‌توانید یک عکس و فیلم جدید بگیرید یا هر عکس و فیلمی را از گالری انتخاب کنید.

 

قبل از ارسال، سه گزینه در پایین صفحه ظاهر می‌شود و از شما می‌خواهد هر یک از آنها را انتخاب کنید.

  • اگر می‌خواهید پیام یک بار مصرف ارسال کنید ، گزینه یک بار مشاهده یا View once را انتخاب کنید.
  • اگر می‌خواهید عکس یا فیلم دو بار پخش شود ، گزینه دوبار بار مشاهده یا Allow replay را انتخاب کنید.
  • اگر می‌خواهید پیامی منظم ارسال کنید که گیرنده در هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را ببیند ، گزینه ادامه در چت یا Keep in Chats را انتخاب کنید.

 

بیشتر بخوانید:

 

منبع: phoneworld

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا